Finea

Finea
Kuva: Lauri Wilen

17. helmikuuta 2014

Kauden avaus Miss Valentinessa 6.-9.2.

Avasimme kisakautemme Tarttossa, Miss Valentinessa. Vaikka kutsu kisoihin tulikin yllättäen, lähdimme sinne varmalla ja hyvällä fiiliksellä.

Nikhien kanssa valmiina lähtöön!
Lähdimme matkaan torstaina jo viideltä aamulla, kun lähdimme Tampereelta kohti Helsinkiä. Bussimatka sujuikin väsyneissä tunnelmissa ja pian olimme jo satamassa. Hyvin sujuneen laivamatkan jälkeen ajoimme Tartoon, suoraan kisapaikalle harjoituksiin. Harkka meni ihan hyvin lukuun ottamatta alkua sekä omia pieniä virheitä. Harjoittelimme alun, korjasimme virheet ja teimme loppuverkan. Olimme lähdössä hotellille, mutta bussi tuli niin täyteen, että jouduimme odottamaan tunnin ajan seuraavaa. Hotellille päästyämme kävimme syömässä ja menimme ajoissa nukkumaan kisapäivää varten.

Hyvää yötä!

Perjantaiaamuna laitoimme itsemme kisakuntoon ja katselimme hetken kisoja. Kävimme lounaalla hotellilla ja aloitimme lämpän. Lämmittely sujui hyvin ja kokeilimme osia itse sekä yhdessä. Pian olikin meidän vuoromme. Viimeisten tsemppien jälkeen astelimme matolle. Suoritus oli ok, mutta pientä epävarmuutta näkyi joissain tasapainoissa ja eriaikaisuuksina. Pisteet olivat 14,2, joihin olimme ihan tyytyväisiä vielä tässä vaiheessa kautta. Kisapaikalta lähdettyämme kävimme yhdessä ulkona syömässä ja vietimme illan rennosti yhdessä naureskellen.
Ensimmäinen kisa junioreiden sarjassa takana.

Illalla syömässä.

Yhteistä illanviettoa.

Lauantaipäiviä kului pääosin katsomalla kisoja ja kannustamalla muita joukkueita. Teimme myös liikkuvuustreenin hotellilla.

Etutasisharjoituksia.

Sannin suoristus.

Tasapainotreeniä.

Pian olikin jo kauden ensimmäinen kisareissu ohi. Sunnuntai oli taas matkustuspäivä. Lähdimme aamulla puoli kahdeksan jälkeen ja olimme takaisin Tampereella viideltä. Taas yksi reissu takana ja saimme paljon uusia ikimuistoisia kokemuksia. Nyt jatkamme ohjelman työstämistä ja odotamme innolla seuraavia kisoja. Paljon tsemppiä kaikille treeneihin ja tuleviin kisoihin!

ps. Kiitos vielä oikein paljon Vernalle pukujen lainasta Miss Valentineen!

1 kommentti:

  1. Ketkä joukkueet suomesta pääs finaaliin ja saiks ne mitalei?

    VastaaPoista