Finea

Finea
Kuva: Lauri Wilen

3. elokuuta 2013

Terveiset Kisakalliosta!


Maanantaiaamuna klo 9.30 lähdimme Tampereen linja-autoasemalta neljän päivän Ikäkausiringin leirille Kisakallioon. Leirille seuraksemme saapuivat SikSak, Valotar, Team Lumi Sade, Titaanit 00- ja 01 sekä Starlit Shine.



Maanantaina meillä oli vain kolme eri tuntia: kehonhallintaa, vaikeusosien hiontaa sekä liikkuvuutta ja välinetekniikkaa.  Leirin aloituksen jälkeen ensimmäisenä oli kehonhallintaa, joka taisikin olla päivän kivoin tunti. Siellä harjoittelimme paljon erilaisia akrobatia- ja kehonhallintaliikkeitä. Sen jälkeen kiiruhdimme harjoitussaliin ohjelman vaikeusosien pariin, jossa teimme ohjelman eri tasapainoja Kiia Kuuselan johdolla. 



Sitten olikin jo päivällinen, jonka jälkeen oli vielä liikkuvuutta ja välinetekniikkaa Julia Romanyukin kanssa.  Loppuverkan jälkeen kävimme suihkussa, jonka jälkeen menimme iltapalalle.


 

Aamulenkin ja aamiaisen jälkeen tiistaina meillä oli mm. vaikeusosien hiontaa Larissan, Katjan ja Kiian kanssa, balettia ja liikkuvuutta. Vaikeusosissa saimme hyviä vinkkejä hyppytekniikan lisäksi myös pystypiruettiin, pystäriin sekä ristariin. 




Balettiunnilla teimme Joa Kivisen kanssa kaikenlaista aukikierto-harjoituksista pikkuhyppyihin.


Liikkuvuudessa teimme Julian kanssa aktiivista liikkuvuutta mm. jalanheittoja ja akrobatiaa.





Loppuverkaksi teimme meidän tsemppitanssin, palauttavat venytykset ja vielä lopuksi pidettiin pieni hierontatuokio ennen iltapalalle menoa.


Keskiviikkokin alkoi perinteisesti aamulenkillä. Tämän jälkeen olikin melkein koko päivän Kasva urheilijaksi- testejä Mimman kanssa. Teimme myös ns. taitotestit Johannan kanssa. Lisäksi päivään mahtui myös balettia Joan kanssa, välinetekniikkaa Julian johdolla sekä ohjelman vaikeusosien hiontaa Johannan avustuksella.



Loppuverkan jälkeen menimme hakemaan uikkarit sekä pyyhkeet huoneista ja menimme uimaan ja saunaan, jonka jälkeen kävimme iltapalalla.


Torstaina aamulenkin ja aamupalan jälkeen vielä ennen ensimmäistä tuntia mentiin pakkaamaan tavarat ja luovuttamaan huoneet. Tunteja torstaina oli vain kolme niin kuin maanantainakin: oli Team Lumi Sateen kanssa yhteistunti, jolla oli jalkatekniikkaa ja hyppytreeniä ja sitten vielä erikseen balettia ja liikkuvuutta.




Viimeisen tunnin jälkeen lähdimmekin kohtia koti noin klo 15.30.




Kisakallion leiri oli kiva, kehittävä ja rankka. Saimme paljon hyviä vinkkejä erityisesti vaikeusosatunneilta. Näillä eväillä jatketaan treenausta kotisaleilla. Kiitos muille joukkueille hyvästä leiristä!


/Saara

2 kommenttia: