Finea

Finea
Kuva: Lauri Wilen

20. marraskuuta 2012

3 lajin kisat

Pahoittelemme postauksen pitkittymistä!

Eli 10.11. meillä oli kilpailut Hervannan vapaa-aikatalolla. Harkkamme ei ollut kovin aikaisin, joten paikalle saavuttiin vasta yhdeksän aikaan. Lähes heti aloitimme lämpän Vivoksen kanssa.





Ada oli ollut kipeänä, joten hän ei osallistunut harkkaan. Pian pääsimmekiin matolle.
Harkka meni ihan ok, muutamia henkilökohtaisia virheitä kuitenkin tuli. Menimme korjaamaan virheet ja tekemään loppuverkkaa. Tämän jälkeen söimme, sekä laitoimme hiukset ja meikit. Tuntui siltä, ettei mitään kiirettä ollut, joten kerkesimme myös vain olla, sekä kannustimme seuramme Nikhi-01. Luvassa oli myös paljon ulkoilua. Kävimme mm. Hervannan vesitornilla, muutamassa puistossa (yhdestä löytyi kaikkien, myös valmentajien suosikkilaite!) sekä kaupassa, kun Joanna osti evästä. Lähes koko ylimääräinen aikamme kului ulkoillessa. Aika meni nopeasti. Olikin jo aika aloittaa kisalämppä!




Hervannan vesitorni




   

Aika kului jälleen hyvin nopeasti! Pian olimmekin taas verhon takana odottamassa pääsyä matolle. Pidettiin tsemppirinki, näytettiin kauneimmat nilkat mitä osataan, hymy ja ryhti. "Rantaperkiön Isku, Finea!"

                        

Emme olleet tyytyväisiä suoritukseen. Vannemokia sattui itse kullekin, ja sen takia suorituksen yleinen vaikutelma jäi osin epäsiistiksi. Oli taas loppuverkan aikia, ja sitten menimme saliin kuuntelemaan pisteet, jotka olivat TV 5,5 AV 3,25 EXE 7,75 YHT. 16.50 eli yhteensä samat pisteet kuin edellisissä kisoissa. Olimme pisteisiin tyytyväisiä ja se riitti 4. sijalle, vain 0,13 pisteen päähän pronssista. Sarjassamme palkittiin Team Siriukset, Varietee sekä Mimosa. Onnea kaikille mitalisteille!

Seuraavat kisat olivatkin viime viikonloppuna Haukiputaalla, näistä kisoista postausta (toivottavasti) pian!

1 kommentti: