Finea

Finea
Kuva: Lauri Wilen

4. marraskuuta 2012

Cailap Cup!

Finea aloitti kisakautensa tavoitteellisesti Cailap Cup:issa! Lähtö kohti Turkua oli aikaisin aamulla 05.30, ja herätys ennen viittä tuntui karmivalta :D. Koko bussimatkan laitoimme nutturoita valmiiksi ja lepäsimme. Nutturavastaava Lotta saikin sujakasti kaikki nutturat valmiiksi ajoissa. Kisapaikalle päästyämme aloimme lämpätä harkkaa varten. Varmasti jokaisella oli tässä vaiheessa jo pieni jännitys yllä. Vihdoin päästiin harkkamatolle Nikhin suorituksen jälkeen. Harkkasuoritus oli suht hyvä pieniä mokia lukuun ottamatta, joita sitten korjailimme heti suorituksen jälkeen.



Harkan jälkeen alkoi meikkaus ja eväiden syönti. Meikkivastaavana toimi valkut ja Ella. Kun kaikilla oli meikit lähdimme hieman ulkoilemaan. Turussa heti kiinnitti huomion siihen, kuinka paljon lunta siellä oli.













Ulkoilun jälkeen valmistauduttiin esittelymarssiin jonka jälkeen mentiinkin jo syömään. Ruuan jälkeen alkoi lämppä kisasuoritusta varten, jonka välissä ehdimme myös kannustaa seuramme Lunaa ja Nikhiä. Tauon aikana pääsimme matolle jatkamaan lämppää. Sitten alkoikin olla suoritus jo lähellä. Tässä vaiheessa tuttuun tapaan on jännitystä ilmassa, mutta päätimme tehdä niin hyvä suoritus kuin vaan pystytään. Kaikilla oli ennen matolle astumista hyvä fiilis, ja näyttämisenhaluinen tunne.






Suorituksen jälkeen olimme koko tiimi tyytyväisiä, sillä suoritus oli hyvä ja yleisesti puhdas. Vain pieniä vanne mokia ja eriaikaisuuksia. Pisteet olivat 15.65 ja olimme tyytyväisiä niihin. Lopun aikaa katselimme kisoja ja kannustimme muita.





Onnea vielä Nikhille mitallista ja kategoriasta 1!



Kisakausi avattiin siis Turussa, mutta seuraavat kisat olivatkin aluekisat Iittalassa 3.11, ja piirinmestaruuskisat Pyynikillä 4.11. Näistä tulossa postausta myöhemmin.

2 kommenttia: