Finea

Finea
Kuva: Lauri Wilen

8. lokakuuta 2013

Toinen hiomisviikko

Viikko 39 aloitettiin perinteisesti maanantaina normaalin alkulämpän ja pienen liikkuvuusosion parissa. Toisella hiomisviikolla hiottiin kolmatta neljäsosaa.

Maanantaina hiomisessa ei kovin pitkälle päästy ja koksuja tehtiin myös aika vähän. Koksujen lisäksi on tehty musiikilla viimeistä puolikasta ja kolmatta neljäsosaa ohjelmasta.

Koksuja ilman vannetta.

Tiistai oli perinteisesti vapaapäivä ja keskiviikkona jatkettiin taas hiomista. Tällä kertaa eteenpäin päästiin hieman enemmän, mutta koksuja tehtiin vain kaksi, sillä musiikki katkesi aina hyppyjen kohdalla salin lattiasta johtuen.

Torstaina reenien alussa tuli ompelija sovittamaan mallipukua. Se näytti koristeettomanakin jo hienolta, joten innolla odotamme miltä se näyttää valmiina!

Kaurisasennon tarkastelua.

Perjantaina oli vuorossa jalkatekniikkaa ja balettia sekä sama liikkuvuusosio kuin maanantaina. Hiomisessa päästiin taas hieman eteenpäin ja koksujakin ehdittiin tekemään.

Iidan avauksia.

Lauantaina vapaapäivän kunniaksi Sara piti 15-vuotis synttärit kotonaan. Synttäriohjelmaan kuului lahjojen avausta, herkkujen syöntiä, juttelua ja sekoilua. Kolmen tunnin mittaiset synttärijuhlat hyvässä seurassa kuluivat jälleen liian nopeasti. Valitettavasti kaikki eivät päässeet paikalle.

Sunnuntaina aloitimme normaalilla lämpällä, jonka jälkeen oli vuorossa osakävelyt. Niiden parissa vietettiin jälleen aika kauan. Osakävelyiden jälkeen jatkettiin hiomista ja kolmas neljännes saatiin hiottua loppuun. Koksujakin ehdittiin tekemään muutama.

Tasapainosarjan tunnelmia.

Vielä olisi vajaa kuukausi kisoihin. Tsemppiä kaikille reeneihin ja kisakauden alkuun!

/Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti