Finea

Finea
Kuva: Lauri Wilen

22. marraskuuta 2013

Puvun tarinaa ja TUL:n mestaruus!

Ajattelimme tässä hiukan kertoa tämän kauden puvustamme. Edellisen tekstin kommenteissa kerroimmekin tämän syksyn teemamme olevan Lapin äidin kehtolaulu. Pukumme onkin saanut innoituksensa tämän postikortin lappalaislasten puvusta. Kuvan arvellaan olevan peräisin ennen vuotta 1945, mutta ihan varmuutta asiaan ei ole. (http://www.flickr.com/photos/ylvas/2352666422/)
Pukumme ideakuva.
Tältä pohjalta koreografimme Saara Rinne siis ideoi tämän kauden pukumme. Tässä siis meidän tulkintamme puvusta.
Kuva: Lauri Wilen
TUL:n mestikset

Jo tämän kauden toinen perjantai, kun suuntasimme Hervannan vapaa-aikatalolle kisaharkkaan. Lähdimme hakemaan omaa hyvää suoritusta, jotta lauantain kisassa olisi mahdollisimman rento tunnelma. Tätä ei aivan saavutettu. Vanteet eivät osalla joukkueesta meinanneet pysyä radallaan ja ajatus ei koko ajan pysynyt kasassa. Ei mikään katastrofi, muttei normaali harkkasuorituskaan.

Lauantaina laitoimme aamulla rauhassa hiukset sekä meikit kisakuosiin, jonka jälkeen toimimme lapputyttöinä ja kannustimme samalla muita joukkueita. Tästä hommasta siirryimme ulkoilemaan ja fiilistelemään joukkueen kesken.
Tästä se kisalookin luominen lähtee.

Puistossa oli hauskaa!
...vai oliko sittenkään? :D
Ulkoa tultuamme etsimme tyhjän salin lämmittelyä varten ja aloitimme tutun lämpän. Tunnelma ei ollut lämmitellessä aivan katossa, sillä osaa meistä häiritsivät pienet loukkaantumiset. Ennen harjoitusmatolle pääsemistä kävimme esittelymarssissa ja harjoittelimme ohjelmamme ilmaisua.
Iida avaamassa selkää.
 Tunnelma ennen suoritusta oli hermostunut, eivätkä kaikki olleet tyytyväisiä omaan kisavalmistautumiseensa. Sovimme ettei tämä hermostuneisuus saisi näkyä matolla, vaan voimistelisimme vahvasti omalla tasollamme.
Lotta ylivenytyksissä.
Sanni temmpuilee.
Suoritus ei tänään ollut paras mahdollinen. Mukaan mahtui tasapaino- sekä vannevirheitä ja muutamia eriaikaisuuksia. Noston olimme aikaisemmin tänään ottaneet pois. Emme olleet tyytyväisiä suoritukseen, joten päätimme korjata mokat huomiseksi. Pisteemme olivat
TV 5.80AV3.30EXE7.90YHT.17.00.

Sunnuntai alkoi aamuharkalla, joka meni aikalailla penkin alle. Kaksi kertaa vanteen perässä juoksentelua sekä henkilökohtaisia virheitä. Harkkamme ei yltänyt edes normaalin treenisuorituksen tasolle.

Siirryimme nopeasti oikean pikalaittautumisen pariin, sillä meillä oli kiire käydä syömässä ja ehtiä kisamarssiin. Kerkesimme kaiken lähes ajallaan ja aloitimme lämmittelyn pienen meikkien korjaamisen jälkeen.

Lokot ja selät auki!
Jännitystä ei näkynyt lainkaan. Lähes koko ajan naurettiin ja hassuteltiin lämmittelyn ohessa. Välillä pidettiin zumbaa, otettiin kuvia ja laulettiin musiikin soidessa. Kaikki tuntui menevän juuri niin kuin pitikin.
Hyvällä fiiliksellä!
Kaverillinen b-flex.
 Edes viimehetkillä ennen matolle astelemista ei ollut havaittavissa hermosteneisuutta, mutta enää ei juurikaan kerennyt naureskelemaan. Tunnelma oli sopivan rento ja keskittynyt joten kaikista tuntui hyvältä päästä matolle näyttämään juuri sen mitä osasi.
Kaverilta voimaa!

Sanni.
Lotta.
 Suoritus meni erittäin hyvin ja se olikin paras suorituksemme tänä syksynä. Voimistelu oli vahvaa ja vapautunutta joka näkyi pisteissämme TV 6.00 (+0.1 bonus taito-osista) AV 3.35 EXE 8.60 YHT. 17.95. Kaikkien aikojen ennätyspisteemme, joihin olimmekin hyvin tyytyväisiä.
Kuva: Lauri Wilen

Kuva: Lauri Wilen

Kuva: Lauri Wilen
 Koko viikonlopun yhteispisteemme olivat siis 34.95, ja nämä pisteet riittivät tällä kertaa voittoon. Onnea kaikille viikonlopun mitalisteille!
Palkintojenjako. Kuva: Lauri Wilen

Helppo hymyillä!
Seuraavana suunnataankin jo Helsinkiin SM-kisoihin! Tsemppiä kaikille kauden pääkisoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti