Finea

Finea
Kuva: Lauri Wilen

11. syyskuuta 2013

Esiintymisiä ja mattoleiriä

Maanantaina menimme porukalla viettämään treenivapaata Tampereelle Koskikeskukseen. Kiersimme kaikki korukaupat ja muutaman vaatekaupan. Kävimme myös Jugilla ja subwayssa syömässä. Muuten viikko sujui normaaliin tapaan treeneissä: keskiviikkona teimme 10 koksua, torstaina oli hyppytreeni ja sen lisäksi 10 koksua, perjantaina valkkujen pitämää balettia ja 9 koksua. Onneksi pahin flunssa-aalto on alkanut hellittää, joten nyt on taas enemmän tyttöjä treenaamassa.

Jalanheittoja puolalla.
Joskus on hyvä pitää joukkuepalaveri.
"Aukikierto!"
Sanni piruettitreenin parissa.
Lotta tekemässä takareiden avauksia.
Lauantaina esitimme Koskikeskuksessa itse tekemämme tanssin/voimistelu esityksen. Koskikeskuksesta kävelimme pyynikille. Pyynikille päästyämme söimme vähän evästä ja aloitimme alkulämpän aulassa. Puolentunnin jälkeen pääsimme saliin matoille ja jatkoimme lämpän loppuun, kokeilimme muutaman kohdan ja aloimme tekemään koksuja. Koko päivä kesti yhteensä seitsemän tuntia, joista kaksi tuntia meni Koskikeskuksessa ja koksuja saatiin tehtyä 16.

Saara harjoittelemassa ohjelman vaikeusosia.
Saaran ristari ohjelmassa.
Sivutasapaino ohjelmasta.
Ohjelman ensimmäisiä hetkiä.
Lotta tasapainosarjaa tekemässä.
Sunnuntaina pääsimme taas Pyynikille matoille tunnin alkulämpän jälkeen. Alkutreenistä tuomari tuli katsomaan katsomaan ohjelman ja osia. Sunnuntain aikana teimme 10 koksua. Viikonloppu oli raskas, mutta antoisa.

/Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti